10:00

Jäders IF

Referat: BK Sport - Jäders IF

BK Sport - Jäders IF

Vi samlades tidigt och fick uppleva en helt snövit plan, efter att ha sopat fram linjerna och lite uppvärmning drog matchen igång. Eftersom Jäder endast hade 7 spelare med sig hade vi kallat in två extra spelare som kunde hoppa in i Jäders lag vid behov. Vi ändrade också speltiden till 4 x 10 minuter för att ge motståndarna lite extra vila.

Matchen startade lite stillastående från vår sida, vi hade bra försök till passningsspel men saknade lite passningstempo och rörelse. Jäder fick också in första målet och ledde i första periodpausen.
I andra perioden spelade vi lite bättre och kvitterade. Men Jäder var definitivt farliga framåt i deras kontringar.
Tredje perioden blir mållös men vi har bra chanser. Jäder hade också förstärkt med en målvakt från oss som höll tätt perioden ut.
Fjärde perioden tar vi tag i spelet på allvar, bra rörelse och bra passningar. Vi ligger mycket högre upp i banan och dominerar perioden totalt. Vi gör även 2 snygga mål och slutresultaten blir 3-1.

Vi tackar Jäder för att dom ställde upp trots att man saknade spelare och i det kalla vädret.